Jerry Håkansson, ny Framstegskonsult på Humagic

Hallå Jerry, ny Framstegskonsult på Humagic! Du har tidigare arbetat som intern processledare på Arbetsmarknadsförvaltningen i Helsingborgs stad men är numera en del av Humagic.

Tillsammans med oss på Humagic har ni i Helsingborg arbetat med inre drivkrafter för att hjälpa fler invånare hitta meningsfull sysselsättning i form av arbete eller studier. Hur var det att samarbeta med Humagic, som kund?

”Det var enormt  inspirerande och lärorikt, och även utmanande. Framstegsprocessen är mycket tydlig och välstrukturerad, men på väg till start – och under resans gång – krävs det svar på viktiga frågor. Att ha ett externt samarbete med kloka och erfarna människor som för kundens bästa ställer klargörande, och när det behövs utmanande, frågor – det var guld värt!”

Du anslöt till Humagic 1 april. Vad är det som lockar dig med Humagic?

”Det som i grunden lockar mig är Humagics vision när de många människorna tycker om att jobba. Att med den visionen som grund få vara med och skapa nya resultat för företag/organisationer och människors arbetstillfredsställelse – det känns kanonbra! Många vet att hållbar tillväxt, lönsamhet och kundlojalitet kräver engagemang.”

”Humagic har ett tydligt koncept och smarta verktyg som möjliggör att gå från ord till handling. Att via eget bolag verka som Framstegskonsult på Humagic kopplar ihop stort eget ansvar, påverkansmöjligheter och frihet med gemenskap och ett sammanhang där helheten är större än delarna.”

Till sist, vilket nytt resultat är du mest stolt över utanför ditt arbete som konsult?

”Just idag är jag mest stolt över upptäckten att vitlöken vi satte förra sensommaren har börjat titta upp i vår stora, fina, hemmabyggda odlingslåda!”

Connecta med Jerry på LinkedIn, slå en signal 0721-765 744 eller skicka ett mejl till Jerry.